Safina og Filippa Navarana Coster-Waldau:

Kjendisdøtre overrasker i sex-serie

Game of Thrones-stjerne Nikolaj Coster-Waldaus døtre har hovedrollene i ny, dansk serie om sex.

HAR HOVEDROLLENE: Safina Coster-Waldau og 21-årige Filippa Navarana Coster-Waldau spiller hovedrollene i DRs nye dramaserie «Salsa» for ungdom. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
HAR HOVEDROLLENE: Safina Coster-Waldau og 21-årige Filippa Navarana Coster-Waldau spiller hovedrollene i DRs nye dramaserie «Salsa» for ungdom. Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag 3. juni er det premiere på den nye ungdomsserien «Salsa» på danske DRs strømmeplattform, DRTV, og i hovedrollene finner vi søstrene Safina Coster-Waldau (18) og Filippa Navarana Coster-Waldau (21), melder danske DR i en pressemelding.

Tabuer om sex

De er døtre av den danske superstjernen Nikolaj Coster-Waldau (51), best kjent for rollen som Jamie Lannister i verdenssuksessen «Game of Thrones», og sanger og skuespiller Nukâka Coster Waldau (51).

De spiller også søstre i «Salsa», og serien har som mål å utfordre tabuer knyttet til sex og nytelse blant unge. DR opplyser om at serien er tilvirket i tett samarbeid med den yngre målgruppen selv.

Uma (Safina) og Victoria (Filippa Navarana) laster ned den populære, norske sex-appen «Drift», hvor man kan rangere en sex-partner etter prestasjoner på en skala fra én til ti.

Ikke første gang

Mens Uma bruker bruker appen til å utforske egen seksualitet, stiller Victoria seg mer kritisk og tvilende til alle dilemmaene appen fører med seg.

TRAILER: Dette er de første kippene fra «Game of Thrones»-oppfølgeren. Video: HBO. Vis mer

Det ikke er første gang Coster-Waldau-søstrene følger foreldrenes skuespiller-fotspor.

Filippa har medvirket som hovedrolle i filmen «The Girl and the Dogs» fra 2014, mens storesøster Safina har spilt i flere danske TV-serier tidligere - sist i påskeserien på DR i år, «Det Forsvundne Ravkammer».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer