Kjendisekteparet går hver sin vei

Sissel Kyrkjebø og Eddie Skoller har preget norsk kulturliv helt siden de ble et par i 1992.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det første møtet mellom Sissel og Eddie Skoller fant sted under et TV-show i Göteborg i 1989. Han var programleder, Sissel var gjest. Fascinasjonen var umiddelbar.

Etter flere år med rykter, bekreftet paret i 1992 at de var kjærester. Da hadde Skoller omtalt henne som «en god venn», og han ble i norske medier omtalt som en ikke navngitt «kjæreste».

- Man er jo sjenert for å prate om det aller mest private, om forelskelse, var begrunnelsen til Sissel på hvorfor de hadde holdt forholdet hemmelig.

Ikke problemfritt

21. august 1993 giftet paret seg i Mariakirken i Bergen, med 5-600 tilskuere utenfor.

Bryllupet til kjendisparet gikk derimot ikke helt problemfritt. Soknepresten i Mariakirken, Otto Odland, nektet å vie dem, siden Eddie var fraskilt.

Kollega Gunnar Wik trådte imidlertid til og reddet bryllupet.

- Jeg har sagt ja fordi jeg kjenner Sissel personlig, og fordi jeg føler meg trygg på at det dreier seg om modne mennesker som tar konfliktfylte spørsmål inn over seg på en ordentlig måte, sa Wik for nesten elleve år siden.

Allerede før bryllupet flyttet Sissel inn sammen med Eddie i København. Der har de siden bodd tilbaketrukket. Paret har vernet godt om privatliv sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.