Kjendisene elsker norsk superhelt

Skaperen drømmer om en storfilm med Will Smith i hovedrollen.

BEGEISTRET: Artisten Wyclef Jean fra Haiti var svært begeistret for den norske superhelten «The Urban Legend».
BEGEISTRET: Artisten Wyclef Jean fra Haiti var svært begeistret for den norske superhelten «The Urban Legend». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Wow. Det er utrolig. Litt surrealistisk. Jeg starta veldig enkelt for noen få år siden, og nå har serien min kommet til det høyeste nivået som finnes i bransjen. Jeg føler meg beæret.

Josef Yohannes' (32) tegneserie om «The Urban Legend» kom på norsk for bare et par uker siden. Og i august skal ut på det amerikanske markedet.

Kjendisfavoritt Yohannes tar med seg bladet sitt til messer og arrangementer verden over, og gir bladet sitt til kjente artister og skuespillere.

50 Cent, Wyclef Jean, skuespiller Eric Roberts, komiker Aries Spears, Lou Ferringo, Omer Bhatti og Madcon-Yousef er alle kjendiser som har fått bladet. Og skryten har ikke latt vente på seg.

- Eric Roberts ville ikke la meg gå fra bordet før han fikk et signert blad. 50 Cent sa til meg at bladet var «truly amazing». Ariel Spears fra Mad tv sa det var «freaking awesome» å se en svart superhelt, forteller Yohannes.

Verden rundt Serien om «The Urban Legend» blei skapt for få år siden, og kom på engelsk i Norge for halvannet år siden. I fjor reiste Yohannes til tegneseriearrangementet Comic-Con i USA for å vise fram serien sin for amerikanerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer