Kjendisene feiret Se og Hør

Slik har du sett norske kjendiser - ukentlig i 20 år! I går feiret de seg selv, Se og Hør og landets fremste kjendiser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Stadig puppulære Mia Gundersen kastet gjerne det meste av klærne, og vrengte av seg følgende kommentar: - Jeg leser ikke bladet, bare mesker meg med detaljene.

Maken til kjendisfest har Norge aldri sett. Sjefredaktørene, Knut Haavik og Odd Johan Nelvik, kunne trygt koste på seg champagne av fineste merke på «gutterommet» på Radisson SAS Plaza Hotell i Oslo, før de kastet seg inn i festen i natt.

Her var det meste som kunne krype og gå av kjendiser i Norge. Så pass skylder de hverandre, både kjendisene og Se og Hør, etter 20 års ekteskap. I natt var kranglene glemt, feiringen kunne starte.

Dronningen

De eneste som manglet var ekte representanter for Europas mange kongehus. Og da dronning Elizabeth var opptatt i Kuala Lumpur (!), hentet Odd Johan Nelvik likegodt en kopi (look-a-like) til å følge seg inn i en fullsatt Sonja Henie Ball Room der 475 gjester - de aller fleste norske kjendiser - var med på feiringen av Se og Hør. I går fikk de fri. Det var kjendisenes kveld til å bli underholdt. Jonny Logan og Lill-Babs var blant dem som tok seg av sceneshowet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer