Kjendisene feiret Se og Hør

Slik har du sett norske kjendiser - ukentlig i 20 år! I går feiret de seg selv, Se og Hør og landets fremste kjendiser.

Stadig puppulære Mia Gundersen kastet gjerne det meste av klærne, og vrengte av seg følgende kommentar: - Jeg leser ikke bladet, bare mesker meg med detaljene.

Maken til kjendisfest har Norge aldri sett. Sjefredaktørene, Knut Haavik og Odd Johan Nelvik, kunne trygt koste på seg champagne av fineste merke på «gutterommet» på Radisson SAS Plaza Hotell i Oslo, før de kastet seg inn i festen i natt.

Her var det meste som kunne krype og gå av kjendiser i Norge. Så pass skylder de hverandre, både kjendisene og Se og Hør, etter 20 års ekteskap. I natt var kranglene glemt, feiringen kunne starte.

Dronningen

De eneste som manglet var ekte representanter for Europas mange kongehus. Og da dronning Elizabeth var opptatt i Kuala Lumpur (!), hentet Odd Johan Nelvik likegodt en kopi (look-a-like) til å følge seg inn i en fullsatt Sonja Henie Ball Room der 475 gjester - de aller fleste norske kjendiser - var med på feiringen av Se og Hør. I går fikk de fri. Det var kjendisenes kveld til å bli underholdt. Jonny Logan og Lill-Babs var blant dem som tok seg av sceneshowet.

Mest oppsikt vakte imidlertid Mia Gundersen, som takket for bursdagspresangen hun fikk fra Se og Hør - en vaskeekte mannlig stripper - med å stille i kveldens desidert mest dristige antrekk. Ikke rart mange gjester satte velkomstdrinken i vrangstrupen.

Med hylende og hysteriske autografkåte ungdommer som ramme utenfor Plaza, ankom gjestene 20 års-jubileet. Toppsjefene selv, Haavik og Nelvik, hadde vorspiel og 20 års oppsummering i suiten i toppetasjen.

Arbeidsdeling

- Det har vært 20 år som vi ikke aner hvor har tatt veien. Det har gått ufattelig raskt, og ikke en dag har vært kjedelig, sa Odd Johan Nelvik

- Dessuten har vi alltid hatt en klar arbeidsdeling, Odd Johan og jeg. Jeg tar meg av det urbane, mens han tar seg av det mer grissgrendte. Så også i kveld, derfor er jeg iført min dress mens han har på seg sin bunad, sa Haavik før han hjalp arveprinsen på med festantrekket.

POP AABEL: Per Aabel er ikke bare populær hos den eldre garde. Da han ankom festen i går kveld sto ivrige unge autografjegere å ventet.