Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjendisene har fått nettdilla

Norske kjendiser gjør som fotballproffene - de legger seg selv ut på nettet. Mia Gundersen kommer snart med egen hjemmeside, Thomas Giertsen legger ut upubliserte intervju på nettet, mens Lene Marlin viser videoer fra livet som popstjerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nettsider som kommer i løpet av høsten:

Her er nettadressene:

- Jeg kommer på nettet i løpet av høsten. Folk skal bli kjent med meg i en større helhet enn hva et intervju kan gi. Jeg kommer til å skrive ting selv, hvordan jeg har det og hva jeg gjør for tida, sier Mia Gundersen.

- Egen redaktør

- Det er en interessant trend som handler om å slippe unna journalister og redaktører som ikke skriver det kjendisen vil. Med ditt eget nettsted kan du bestemme alt selv. Du blir din egen redaktør, sier Anders Fagerjord, stipendiat ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo.

Mia Gundersen er i likhet med Thomas Giertsen ( www.thomasgiertsen.com ) i kontakt med sponsorer som vil reklamere på sidene.

- For dem som klarer å dra masse lesere, er det gode muligheter for å tjene penger, sier Fagerjord.

Nettmøter

a-ha har satset både tid og penger på sin nyåpnede hjemmeside www.a-ha.com . Det er lagt opp til jevnlige nettmøter med leserne.

- Vi kommer til å legge ut nyheter fortløpende slik at pressen også kan ha nytte av den, forteller a-has manager Erling Johannessen.

- Full frihet

På Dagfinn Lyngbøs nystartede www.komiker.com kan interesserte få personlige nyhetsbrev per mail fra Lyngbø.

- Jeg kommer til å bruke fullstendig ytringsfrihet på sidene mine, sier 27-åringen.

COMING SOON: I løpet av høsten kommer Mia Gundersen med egen hjemmeside.