Kjendisene skal droppes på farlige steder og kjempe seg tilbake til sivilisasjonen

Nå kommer tv-konseptet til Norge - se hvem som er med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Til våren blir ti idrettsstjerner forlatt på farlige og avsidesliggende steder på tre forskjellige kontinenter i TV 2-satsningen «Dropped - Heltenes kamp». 

Sammen skal de kjempe seg tilbake til sivilisasjonen - uten mat, kart eller kompass.

- Jeg har vært med på mye, men dette er det råeste jeg har vært med på. Det er helt ekstremt. De er toppidrettsutøvere, men det er ei så hard påkjenning både fysisk og psykisk at de går til de spyr og griner i den villeste ødemarka du kan tenke deg, forteller programlederen, tidligere toppsyklist Dag Otto Lauritzen, til Dagbladet.

Idrettsstjerner Kjendisene som skal presse seg til det ytterste er Gunn Margit Andreassen (41), Kurt Asle Arvesen (39), Christer Basma (42), Anita Moen Bonden (47), Kjersti Grini (43), Nila Håkedal (35), Finn Christian «Finken» Jagge (48), Ole «Lukkøye» Klemetsen (43), Stian Sivertzen (25) og Tonje Sørlie (33). 

De blir delt inn i to lag. I hvert program «droppes» lagene av helikopter i ødemarka med bind før øynene. Det tapende laget må ut i utslagskonkurranse hvor én må forlate konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer