Kjendisene spiller Langelands nye bok

Se dramatiseringen direkte klokka 19.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): (Dagbladet.no): Kim Haugen, Pia Tjelta, Andrea Bræin Hovig, Anna Bache-Wiig, Gisken Armand, Christian Skolmen, Anders Danielsen Lie, Espen Klouman Høiner, Elisabeth Sand og Kai Remlov: Alle stiller opp når Henrik Langeland lanserer sin nye roman, «Francis Meyers lidenskap», i kveld.

Langeland har selv håndplukket skuespillerne som stiller opp på Det Åpne Teater klokka 19:00. De skal framføre første kapittel i romanen hans.

Og det hele liveoverføres på Dagbladet.no.

- For meg blir det veldig spennende å se litt av romanen som teater. Jeg er jo forfatter, ikke dramatiker, har Henrik Langeland sagt til Dagbladet om lanseringen.

«Francis Meyers lidenskap» er Langelands første roman etter suksessdebuten «Wonderboy», som solgte i rundt 110 000 eksemplarer. Den nye boka handler om litteraturprofessoren Francis Meyer (spilles av Kim Haugen), som lever et anstendig liv.

Men så møter han den vakre litteraturstudenten Nadia Reza Lindter (spilles av Andrea Bræin Hovig). Hvordan det går, ser du på Dagbladet.no i kveld klokka sju.

Her får du blant annet også se Pia Tjelta som Bogstadveien-prinsesse og Espen Klouman Høiner som litteraturprofessor-kjekkas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer