Kjendiser i fullt trav

Lørdag var det Grand Prix i Stockholm. I går var det Grand Prix i Oslo, årets happening for traventusiaster. Og gladest av dem alle var Ådne Søndrål.

- Kjempemorsomt! Før løpet føltes det som om jeg skulle gå selv, så nervøs var jeg, sier Ådne Søndrål.

Sammen med «Gutta på tur», Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie, eier han travhesten Mercury Hornline, og med kikkert kunne Søndrål se treåringen trave inn til seier i ellevte løp.

Årets travfest

Fjorten tusen mennesker besøkte Oslo Grand Prix på Bjerkebanen i går, og i VIP-teltet møttes både skøyteløpere, statsadvokater og skuespillere. - Jeg har ikke peiling på hest, men ble invitert og tenkte det var morsomt for guttungen. Oscar syntes de små ponniene var best, sier Geir Karlstad med sønnen på fanget.

Flittig gjest

Johan J. Jakobsen var mer ute enn inne, og travet hvileløst rundt banen med hendene fulle av bonger. - Dette går etter planen foreløpig. Jeg pleier å kjøpe såkalte andelsbonger, sammen med proffe veddere, forklarer Senterpartiets travekspert, som i går hadde greid å lure med seg kona. Ellers glimret damene med sitt fravær. Kjell Kristian Rike hadde benket seg i VIP-teltet sammen med statsadvokat Lars Frønsdal, sistnevnte litt mindre ivrig enn Rike.

- Ring kona hans og spør hvor ofte han er her, erter Frønsdal.

gro.rognmo@dagbladet.no

GLAD HESTEEIER: Ådne Søndrål kunne sammen med sønnen Sander se sin egen hest Mercury Hornline vinne på Bjerkebanen i går.