Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjendistrener drept av toget da han spilte inn treningsvideo

Greg Plitt.

MISTET LIVET: Greg Plitt har også tidligere brukt jernbaneskinner som omgivelser i sine treningsvideoer. Her fra  «30 Day Fit Test». Foto: Skjermdump, YouTube.
MISTET LIVET: Greg Plitt har også tidligere brukt jernbaneskinner som omgivelser i sine treningsvideoer. Her fra «30 Day Fit Test». Foto: Skjermdump, YouTube. Vis mer

(Dagbladet): Fitnessprofil og tv-stjerne Greg Plitt ble overkjørt og drept av et tog mens han spilte inn sin nyeste treningsvideo i Burbank utenfor Los Angeles i forrige uke.

Innspillinga fant sted på et stengt område, hvor Plitt gjorde såkalte «actionshots» til den nye videoen.

En vettskremt togkonduktør forsøkte å få Plitt til å flytte på seg i tide, noe treningsguruen ikke gjorde, ifølge avisa New York Daily Mail. 

Det har derfor hersket stor forvirring rundt dødsfallet og spørsmålet om hvorfor Plitt ikke banet vei da toget passerte i full fart.

- Gjorde bare en feil En venn av Plitt forteller nå til LA Times at det hele var en ulykke.

- Han gjorde bare en feil, forteller Warren Coulter til avisa.

Coulter sier videre at Plitt skal ha sklidd idet han forsøkte å komme seg unna det ankommende toget. Det fikk fatale konsekvenser.

Plitt var ikke bare kjent for sine treningsvideoer. Han var også skuespiller i såpeserien «Days of Our Lives» og deltok i tv-kanalen Bravo sine realityserier «Work Out» og «Friends to Lovers».

Kjæresten hans, Christina Stejskal, sier at Plitt var perfeksjonist som gikk så langt han kunne for å lage best mulig fitnessfilmer. Også tidligere har Plitt brukt gamle jernbaneskinner som omgivelser til videoene sine. 

- Ikke gitt lov til å filme - Han ville alltid ta ting så langt han kunne. Han er akkurat som Superman, sier Stejska til NY Daily News.

Hun la til at kjæresten hennes «bare forsøkte å få de beste bildene» til videoen sin. Plitt var avgangselev fra prestisjeskolen West Point, og prydet mer enn 200 magasinforsider i løpet av sitt 37 år lange liv.

En politikonstabel i Burbank-politiet fortalte bladet PEOPLE at det ikke ble gitt noen tillatelse til filming i området Plitt ble drept. 

- Et kamera ble beslaglagt som bevis men det er uklart hvem det tilhører - den avdøde eller et vitne. Det virker som om han har filmet noe, men jeg kan slå fast at det ikke er gitt tillatelse til filming i området.

STOR STJERNE I USA: Fitness-stjerna Greg Plitt ble gjerne kalt Superman av dem han jobbet med. 17. januar ble han overkjørt og drept av et tog mens han laget sin nyeste treningsvideo i Burbank utenfor Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
STOR STJERNE I USA: Fitness-stjerna Greg Plitt ble gjerne kalt Superman av dem han jobbet med. 17. januar ble han overkjørt og drept av et tog mens han laget sin nyeste treningsvideo i Burbank utenfor Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media