Kjenner du igjen denne kjekkasen?

Hollywood-stjernen gikk opp 15 kilo for gangsterrolle.

VERDENS MEST SEXY: Jude Law har flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy mann. Før han siste filmrolle måtte han la image forfalle. Foto: Stella pictures
VERDENS MEST SEXY: Jude Law har flere ganger blitt kåret til verdens mest sexy mann. Før han siste filmrolle måtte han la image forfalle. Foto: Stella picturesVis mer

Jude Law (40) er klar til å innta det store lerretet rundt om i kinosalene igjen, denne gangen med i filmen «Dom Hemingway».

I den britiske svarte komedien spiller Law mot skuespillere som Richard E. Grant, Demián Bichir og Emilia Clarke.

Nakenscener
I filmen er han en gangster som er ute igjen etter 12 års fengsel og på jakt etter å innkassere gevinsten for at han holdt kjeft og beskyttet sin sjef da han ble tatt av politiet.

I rollen som Dom Hemingway gir Law et mer upolert bilde av seg selv enn han ofte har gjort tidligere, og blant annet viser han seg naken, melder flere nettsteder.

Bekymret for vektøkningen
På filmfestivalen i Toronto nylig, erkjente 40-åringen, som flere ganger er blitt kåret til «verdens mest sexy mann», at han måtte spise seg kraftig opp for rollen.

Ifølge Daily News skal den britiske skuespilleren ha gått opp 15 kilo i forkant av innspillingen.

- Etter hvert ble jeg engstelig for at jeg ikke skulle klare å komme meg dit jeg ville. Jeg sjekket meg selv hver kveld, sa han.

Gravde ned rollefiguren
Da filmen var ferdig innspilt, kunne han ikke bli kvitt karakteren raskt nok, beskrev han.

- Jeg måtte få ham ut av systemet mitt, så jeg barberte alt av, og kvittet meg med alt annet utstyr jeg brukte, og alle de musserende drinkene og sigarettene. Vi samlet alt i en boks og gravde det ned med et lite kors oppå, forklarte han.

Filmen er regissert av Richard Shepard, og den har premiere 15. november. (NTB)

BEKYMRET: i forkant av innspillingen var Law redd han ikke kom til å klare å legge på seg nok. Foto: Scanpix
BEKYMRET: i forkant av innspillingen var Law redd han ikke kom til å klare å legge på seg nok. Foto: Scanpix Vis mer