Kjenner du igjen disse to krabatene?

Nå er de blant landets største komikere.

(Dagbladet): I kveldens episode av «Brille» på TVNorge går som vanlig programleder Harald Eia gjennom utdanningsløpet til ferske paneldeltakere. Denne gangen er det «Nytt på nytt»-programleder Jon Almaas som blir konfrontert med

Se klippet fra kveldens «Brille» øverst i saken.

- Jon, vi har et bilde av deg fra den tiden du skulle lære om vitenskap, sier Eia før han viser fram et bilde av Almaas som barn.

- Dette er det peneste barnet jeg noen gang har sett. Du var en sånn gutt som fikk meg til å kjenne på forbudte følelser, sier Eia, før han snur seg mot Bård Tufte Johansen.

- Nei. Når jeg ser det bildet av Jon vil jeg ikke at vi skal vise bilde av meg da jeg var barn. Det blir dumt ved siden av Jon. Jeg nekter for det, sier Johansen.

Men Eia trosser ønskene fra komikervennen, og viser fram et bilde av Johansen som barn ved siden av Almaas til stor latter fra publikum.

- Jeg må skyte inn at dette er fra Skien. Det var andre forhold. Du ser at Skiensfotografene ikke var av ypperste klasse. Det var ikke noe kjærlighet i bildet. Mens Jons bilde var sikkert tatt av en kunstfotograf fra Vindern.