Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjenner du igjen Hanson? Siden sist har ungpikeidolene fått 12 barn til sammen

Hanson fyller 25 år, og nå skal brødrene ut på verdensturné.

LEISURE HANSON
LEISURE HANSON Vis mer

(Dagbladet): I 1997 serverte poptrioen Hanson verdenslandeplagen «Mmmbop» på et sølvfat, og i flere år forsynte kloden seg grådig av de svært populære unguttene fra Tulsa, Oklahoma i USA. De solgte millioner av album, og ungpikehjerter smeltet i et rasende tempo.

Debutalbumet «Middle Of Nowhere» fyller 20 år i år. Det ble sluppet 6. mai 1997 i USA, og datoen er kjent som «Hanson day» i hjembyen Tulsa.

For mange tilhengere dabbet interessen av etter hvert som den største hyllesten og musikalske oppmerksomheten roet seg, men de tre karene fortsatte suksessen med aktive musikalske karrierer, både solo og sammen som gruppe.

I år markerer Isaac (36), Taylor (33) og Zac Hanson (31) 25 år som band og musikalske brødre med en storslagen turné, ifølge deres egne hjemmesider.

På privaten er alle tre godt gift og har til sammen fått 12 barn. Eldstemann Isaac har tre, Taylor har fem og minstemann Zac er far til fire.

Ifølge gruppas egen pressemelding vil turnéen bli en real 90-tallshyllest. De skal selvfølgelig framføre sine mange hits, og på besøk hos «utvalgte markedsterritorier» skal Taylor Hanson også underholde med DJ-konseptet «Dance like you don't care» etter konsertslutt. Klubbkvelden består av en «eklektisk miks av moderne og 90-tallsfavoritter».

I Europa starter turnéen 1. juni og Hanson skal foreløpig spille i Tyskland, Nederland, Frankrike, Italia, Belgia og England. Så drar de videre til USA og Canada.

Og for dem som lurer, slik ser brødrene ut i dag:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media