Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Fargo» sesong 3

Kjenner du igjen Hollywood-stjerna?

Ewan McGregor totalforandret for ny rolle. 

NY LOOK: Gode sminkører har sørget for at Ewan McGregor ikke er helt enkel å kjenne igjen i sesong 3 av TV-serien «Fargo». Video: FX Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

(Dagbladet): At skuespillere endrer utseende for en rolle er ikke noe nytt - enkelte i større grad enn andre.

Ewan McGregor (45) viser mildt sagt en ny side av seg selv i traileren til tredje sesong av FX-serien «Fargo».

STRAM KAR: Ewan McGregor slik vi er vant til å se ham. Foto: NTB Scanpix
STRAM KAR: Ewan McGregor slik vi er vant til å se ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videoklippet, som ble sluppet mandag, har skapt overskrifter verden over på grunn av skottens visuelle transformasjon.

For mens McGregor vanligvis er en slank, velstelt mann, har hans «Fargo»-karakter Ray Stussy både vom, tynt hår og bart.

Dobbeltrolle

McGregor har to roller i den kommende «Fargo»-sesongen. Han spiller nemlig både Ray Stussy og hans eldre bror Emmit Stussy.

Ifølge Daily Mail er Emmit en kjekk og suksessrik eiendomsmogul og familiemann, mens Ray er mindre vellykket og misunner brorens velstand.

Til Entertainment Weekly sier McGregor at det var noe helt annet enn utseendet som bød på utfordringer under TV-innspillinga.

Minnesota-aksenten til Stussy-brødrene var nemlig ikke lett å fange for skuespilleren, som er født og oppvokst i Skottland.

- Det er en veldig vanskelig, rar aksent å få til, erkjenner han overfor Entertainment Weekly.

- Jeg vet ikke om det er vanskeligere som ikke-amerikaner. Det er den vanskeligste aksenten jeg noensinne har gjort, og jeg har gjort nederlandsk!

Fikk sekser

«Fargo» er basert på Coen-brødrenes 1996-film med samme navn.

Den første sesongen hadde premiere i 2014 med Billy Bob Thornton og Martin Freeman på rollelista, og vant tre Emmy- og to Golden Globe-priser. «Fargo» fikk en sekser i Dagbladet, og havnet på lista over årets beste serier.

Mens handlinga i runde én foregikk i 2006, var sesong to henlagt til 1970-tallet med Ted Danson, Patrick Wilson, Kirsten Dunst og Jesse Plemons i rollene.

Sesongen hadde premiere høsten 2015, og fikk en femmer i denne avisa.

Tv-serietrailer: Se trailer fra «Fargo» sesong én, med blant andre Billy Bob Thornton og Martin Freeman på rollelista, her. Video: FXVis mer Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media