Kjernesunn dansk komedie

Politisk korrekt dansk film om kondomer og kjærlighet

Her kommer en kjernesunn dansk komedie om ung kjærlighet og kondomers fortreffelighet. Litt i prektigste laget for denne anmelder. Anja (Sofie Lassen-Kahlke) i tredjegym er søt som en reklameplakat for nysilt melk og så kjekk og grei som du bare kan drømme om.

Hvis det ikke hadde vært for at hun er sammen med den ekle Porsche-gutten Peter, som bare er ute etter én ting.

Victor (Robert Hansen) er også søt og kjernesunn, men går bare i førstegym og har selvfølgelig ikke en sjanse hos storvokste Anja.

Men ting skjer både i kjærlighet og andre steder og sannelig blir det ikke Victors tur, hjem til Anja på foreldrenes bridgeaften hos naboen. Ekle Porsche-Peter lar seg riktignok ikke slå ut uten videre, men hans lumske spill blir avslørt av Anjas og Victors videoglade minstebrødre.

Så er det klart for kondominstruksjon og kjernesunne foreldre som ikke nok kan understreke betydningen av at man alltid må gå med gummi.

Du må ikke nødvendigvis ha den på hele tida, men den bør i hvert fall ligge i lomma, sier Anjas pappa til Victor, som ikke har rukket å ta den av. Og når kjærligheten blir vanskelig kommer Victors mamma med varm sjokolade. Med rom!

Så artig er altså denne filmen. Ikke en håndbajer i sikte.

DANSK: Kjærlighet og kondomer i dansk komedie.