- Kjøkkenkluter er potensielle seriemordere

Humorbandet Black Debbath får akademisk kjendishjelp i lanseringen av ny plate.

FOLKEMØTE:  Fullt hus på folkemøte om akademisk stonerrock på Litteraturhuset. Her snakker Knut Schreiner, skribent og gitarist i Turboneger, om stonerrock og om hvordan Black Debbath forvalter sjangeren.
Foto: Anders Grønneberg
FOLKEMØTE: Fullt hus på folkemøte om akademisk stonerrock på Litteraturhuset. Her snakker Knut Schreiner, skribent og gitarist i Turboneger, om stonerrock og om hvordan Black Debbath forvalter sjangeren. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvilke andre band kan skilte med tv-kjendiser, sterke mediepersonligheter og opinionsdannere når ny plate skal lanseres?

Stort folkemøte I dag trommet Black Debbath sammen sosiolog og komiker Harald Eia, leder av kommentaravdelingen i VG og tidligere sanger i Gluecifer Frithjof Jacobsen, leder av Framtiden i våre hender Arild Hermstad, skribent og gitarist i Turboneger Knut Schreiner, distriktssjef i Mattilsynet Nils Ole Astrup Baalsrud og musiker og forfatter Kristopher Schau til lanseringest og folkemøte.

Spørsmålet - i lys av albumet «Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock!» - var:

Er stoner-rock et gagnlig verktøy for å få gjennomslag for endringer i samfunnet? Er man nødt til å ty til feit, groovy tungrock for å få omgjort lovlig fattete vedtak?

Fullt i Litteraturhuset I over ti år har Black Debbath forsøkt å sette dagsorden i form av humoristiske tekster med samfunnskritisk og politisk slagside til tung rock inspirert av - ja nettopp, Black Sabbath.

I anledning utgivelse av bandets sjette studioplate, arrangerte de åpent folkemøte på Litteraturhuset i Oslo - intet mindre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer