Kjøkkenlyrikk i mange porsjoner

Ei toppet spiseskje kjendiskokk på ei seng av duse fargebilder og innbakt i en praktbok: Voila! Du har ei kokebok til en snittpris på 318 kroner fra årets bokhøst. Her er et knippe av utvalget som skal friste deg som ikke er stappmett.

«1 porsjon», god mat bare for deg» , Lillevik, Neby Hilland og Brun. «Slipp råvarene løs» , Svein Aasen, Kai Myhre og Jan-Sverre Syvertsen. «Lutefisk. Tradisjon - Tilberedning - Tilbehør» , Jahn Otto Johansen. «Ville planter til matog drikke» , Inger Lagset Egeland og Steinar Myhr. «Enkelt og perfekt. Bagateller for alle» , Eyvind Hellstrøm. «Sopp & soppretter» , Acton/Sandler. «Urter i Provence» , Anthony Gardiner. «Sandwich & sånt» , Liselotte Forslin og Jonas Larsson. «Den nakne kokken» , Jamie Oliver. «Den store eplebok» , Sara Grethe Eitrheim og Astrid Grønsnes. «Kokeboken naturlig slank» , Fedon A. Lindberg. «Ferskt & fristende» , diverse forfattere. «Kokkejævler» , Anthony Bourdain. «Mat fra Jamies kjøkken» , Jamie Oliver. (Paperback) «Den store boken om brødbaking» , Wenche Frølich (ny, revidert utgave) «I Schønberg Erkens kjøkken» , Harald Osa. «På et kjøkken i Rogaland» , diverse bidragsytere. «Brødmat» , Gausdal, Istad og Dreyer. «Bon Appétit!» , Steinar Lone. «Festarrangøren» , Ingela Holm m.fl. «Smaken av et navn» , Merete Lie Hoel, Aase Strømstad, «Gyldendals store kokebok» , Ingrid Espelid Hovig. «Stor kokebok» , H. Schønberg Erken. «Sans for det søte» , Sverre Sætre. «Mat i sikte» , Rune Lillevik. «Stiansens kulinariske koffert» , Bent og Annette Stiansen. Her gis det også ut gaveeske med 12 kort og konvolutter og Stiansens kulinariske kalender 2003. «Kreative matgleder fra restaurant Trugstad gård» , Tove Haga. «Mmm» , Cesilie Tanderø. «Juletid» , Mads Moen «Lyst på eksotisk» , Sissel Keyn Loddin. «Pasta» , Thomas Horne. «Norsk mat» , Lars Barmen «Helt enkelt» , Ingrid Espelid Hovig, Hensley, Løwe. «Afrikas kjøkken» , Stow, Baldwin. «Hvalstrand Bad, maten, arkitekturen, historien» , Bucher-Johannessen, Kjernlie, Lawrance. «Butlers småretter» , Carl Butler. «Basic italiensk» , Schinharl, Dickhaut. «Trattoria, Sensi» , Frydenlund. «Ludls Fisk og Skalldyr» , Edgar Ludl. «Nigellas fristelser», Nigella Lawson. «Tinas mat» , Tina Nordstrøm. «Sommerlys» , Hensley, Løwe. «Slipp råvarene løs» , Svein Aasen, Myhre, Syvertsen. «Ferskt, fort og fristende» , Beate Winther. «Matgaver» , Andersen, Waleur Jansen. «Bistro» , Lhomme, Frydenlund. «Tapas» , Brissaud, Forsgren. «Brød, fra focaccia til bagels» . «Matgleder fra Trøndelag» , Kokkenes Mesterlaug Nord-Trøndelag.I tillegg selges det flere store verk om vin, dram, pils og andre edle dråper pluss tobakk, krydder, urter, te, kaffe og sigarer.