Kjøkkensjefen sultet ut

Vassgrauten på «Farmen» var ikke noe for Reino Kristiansen. Les svarene fra nettmøtet.

  • Bli med i Farmen-debatten!

    30-åringen jobber til daglig som kjøkkensjef på Hotel Norge i Kristiansand. Han regnet med at det å kunne lage god mat ville være et pluss i «Farmen», men tok feil. Veldig, veldig feil. De hadde rett og slett ikke mat.

    - Det var dager da vi bare spiste vassgraut. Du kan saktens bli mett av det, men enkelte av oss brakk oss nesten når vi skulle svelge det, sier Reino.

    - Vurderte dere aldri å ta ei ku?

    - Å begynne å kverke ei ku, er jo ikke noe særlig. Var vel inne på tanken, men selv jeg var negativ til det, sier kjøkkensjefen. Han legger til at den ene kua var drektig og at den andre faktisk ga dem litt melk.

    Mangelen på mat var den største årsaken til at han ba om å bli tatt ut til tvekampen i tv-serien. Men han sier han ga alt i konkurransen.

    - I selve kampen der og da gjorde jeg mitt beste, men jeg var trøtt, sliten og fed-up, sier Reino.

    Mandag kveld får du vite hvem han har valgt til å bli neste ukes storbonde på gården.

    - Jeg valgte den jeg personlig syntes fortjente det. En person jeg likte godt, avslører han.

    Reino angrer slett ikke på at han ble med.

    - Det har bare vært positivt. Veldig glad for at jeg ble med, sier Reino Kristiansen.

    Første måltidet etter å ha blitt stemt ut karakteriserer Reino som fantastisk.

    - Jeg fikk breiflabb med rødvinssaus og et godt glass rødvin...

FØR: Kjøkkensjef Reino Kristiansen var klar for «Farmen»...
... med så var det slett ikke noe mat der. I kveld gikk han ut.