Kjønnskamp i Robinson

Ole Kristian Løken (39) fra Narvik ble første mann ut av høstens Robinson.Møt ham i nettmøte i dag!

Sykepleieren fra Narvik ble sendt ut av konkurransen, før han fikk brukt opp rullen med Generalsnus som han hadde med. Dermed er lag nord redusert til åtte mann.

Lag Nord tapte den første øykampen. Utfordringen var en hinderløype der deltakerne var festet til hverandre i livet. Nord kom halsende i mål noen sekunder etter lag Sør, og måtte møte steinansiktet Christer Falk i det fryktede øyrådet.

Mange trodde Rebecca ville ryke.

- Hun snakker 23 timer og 55 minutter i døgnet. De siste fem synger hun. Hun har ingenting på dette laget å gjøre, sa en av lagkameratene i Øyrådet.

Men Ole Kristian falt av balanseplanken i hiderløypas siste hinder, og hadde tydeligvis satt seg laglig til for hogg.

Nok en gang klarte nemlig damene å sette i gang en vellykket kvinnealianse. Fasiten i øyrådet: Fire stemmer til Rebecca, fem til Ole Kristian.

Helt ute av TV-høsten er imidlertid Ole Kristian ikke. Ingen av høstens Robinson-deltakere sendes hjem. De havner i «Utopia», en annen sydhavsøy, der TV3-produsentene håper at nye og gamle intriger skal trives.

UTE: Sykepleier Ole Kristian Løken (39) fra Narvik ble første offer for kvinnealiansen i lag Nord. Men kanskje kommer han tilbake...