Kjønnssjåvinisme og musikkanmelderi

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Som mann tar jeg meg selv i å akseptere selvutlevering hos mannlige artister, mens jeg hos kvinnelige artister avfeier det som mastete selvopptatthet. Men jeg lytter om igjen og finner en utrolig modenhet og innsikt som jeg selv kan relatere til. Menn må våge å lytte til kvinnelig vinkling av livets viderverdigheter. La elva leve

«Det var en fest å lese Marta Breens kronikk, med flere gode eksempler der anmeldere ikke har klart å se utover sitt eget ståsted (kjønn).

Fr. martinsen

«Som litteraturformidler ser jeg tendensen også ved lesing av litteratur. Menn foretrekker mannlige forfattere, mens kvinner leser begge kjønn.

Anna

«Vi kvinner forstår alt, menn forstår bare seg selv» er en diskriminerende påstand. Men det klisjépregede gnålet fra både kvinnelige og mannlige singer-songwriters kan være langt over tålegrensene mine. Ærlighet er én ting, overspilling og klisjépreget vås noe annet.

Cain Adamsson

«Dagbladet og Dagsavisen fremstår som lekegrinder for norske feminister i slutten av tenårene. Jo mer tåpelige/absurde påstander om hvor misforståtte og nedvurderte norske kvinner er, jo mer treff får taperavisene på sine nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer