Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjøpesenterjul

Huff.

CD: Etter å ha sett litt for mange episoder av MTV-realityen «Newlyweads», kan man i hvert fall slå fast én ting. Jessica Simpson elsker å shoppe. Det er kanskje nettopp derfor juleplata «Rejoyce: The Christmas Album» høres ut som om den er skreddersydd til å spilles på et kjøpesenter de siste dagene før jul.

Kald, kalkulert og kommersielt harver den over tradisjonelle julesangene som «O Holy Night» og «The Christmas Song».

Fordi musikken i Jessica Simpsons liv er en familieaffære, er både ektemannen Nick Lachey og søsteren Ashlee med på plata. Når hele albumet er tilegnet bestemoren skjønner vi også at det her dreier seg om gode gamle amerikanske familieverdier. Problemet er bare at både Nick - på moroduetten «Baby, it{rsquo}s Cold Outside» - og Ashlee på juleplateklassikeren «The Little Drummer Boy» høres ut som om de holder på å kjede vettet av seg. Og Jessica selv synger med samme arbeidsinnlevelse som en gaveinnpakker på Oslo City lille julaften.

At Jessica har en bakgrunn innenfor gospelmusikk hører vi ikke snurten avm og de eneste julebjellene vi får servert, er lyden av klingende cash i kassa til managerfar Joe Simpson. Nei, det er ikke bare det kalde vinterværet som kan få en stakkar til å hutre vinterstid.

Jessica Simpsons

juleplate inneholder mer plastikk enn juletrepynt kjøpt på Nille.

PLASTIKK: Kassaapparatene er de eneste som kan ha noen glede av plata til Jessica Simpson, mener vår anmelder.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media