Kjøpte inn serie etter sexskandale

Først etter at sexvideoen med Paris Hilton (22) var blitt spredd verden rundt, kjøpte TV3 inn tv-serien «The Simple Life».

- Sexoppslagene bidro til mye oppstuss rundt Paris, sier informasjonssjef i TV3, Glenn Ø. Støldal.

Støldal peker på at det er viktig med interesse for en person for at et tv-program skal bli interessant.

Realityserien, som ble sendt på TV3 i går, er en av USAs mest sette serier. De enorme seertallene kom etter at hovedpersonen, hotellarvingen Paris Hilton, i høst var involvert i en sexskandale.

Jenta som sluttet på skolen for å skape seg et navn som modell og skuespiller, ble superkjendis over natta på grunn av en hjemmelaget sexvideo. Videoen skal ha vist en 19 år gammel Paris i akt med ekskjæresten Rick Solomon (33).

Letterman-satire

Videoen ble spredd verden rundt ved hjelp av Internett, og søkeordene «paris hilton sexvideo» var på topp i oktober og november. Tv-serien skulle ha premiere 2. desember.

Det ble en drømmepakke for tv-selskapet Fox, som har laget «The Simple Life». Og et mareritt for hovedpersonen. Paris avlyste alle intervjuer og opptredener i høst, og får fremdeles gjennomgå av David Letterman etter at hun sa nei til en invitasjon fra hans «Late Show» i november.

Tynn CV

I ettertid har Paris uttalt at hendelsene gjorde henne voksen over natta.

- Jeg har forandret meg til det bedre. Nå holder jeg meg til gode mennesker. Jeg har revurdert alt og har hodet på rett plass, fortalte hun på showet «Saturday Night Live» i desember.

Paris vokste opp i toppetasjen på Waldorf-Astoria på Manhattan, som tjener som familiens hjem i New York. Tidvis oppholdt hun seg også på den luksuriøse familieeiendommen i Beverly Hills.

Paris har en noe hullete utdannelse og sluttet på skolen i 2000 for å bli berømt. Siden har hun vært catwalkmodell og posert for magasiner som GQ og Vanity Fair.

Men ennå er hun nok mer beryktet enn berømt.

BORTSKJEMT DRITTUNGE: - Den største misforståelsen om meg er at jeg er en bortskjemt drittunge, sier Paris Hilton (22). I går kunne norske tv-seere le av Nicole Richies og Paris' uvitenhet om gårdsdrift. Les Tom Stalsbergs <a href='http://www.dagbladet.no/kultur/2004/01/21/388957.html'>anmeldelse</a>.