Kjøpte pupper

Christina Aguilera (19) gjorde som kollega Britney Spears (18). Tenåringsstjernene har kjøpt seg større pupper etter sangsuksessen.

Kroppshysteriet er i ferd med å ta helt av i popbransjen. Stadig yngre jenter går til kirurgen for å fikse på karrieren. Siste unge stjerne på operasjonsbordet er sangkometen Christina Aguilera, som herjet hitlistene med «Genie In a Bottle» i fjor høst.

- Trist

Ifølge Aftonbladet fikk hun de nye puppene på plass i november, og etterpå hvilte hun ut på luksuriøse Beverly Hills Hotel i Los Angeles.

- Hun følte seg presset til å forstørre brystene for å konkurrere med de andre unge sangerne, sier en kilde om inngrepet.

Plateselskapet har markedsført Christina Aguilera som en sunn og jordnær ungjente. Da Dagbladet møtte henne i Oslo i oktober, var hun kritisk til bransjens sexfiksering.

- Det er trist at du må være sexy i popbransjen. Mange flinke artister kommer seg ikke fram fordi de ikke har sex-appell. Men jeg bryr meg ikke så mye om det, siden jeg får drive med det jeg elsker mest, sa hun.

Unge fans

Sjefene i Aguileras plateselskap skal være bekymret for at den yngste fansen nå skremmes bort.

Tenåringsstjernene framstår stadig mer sexy og utfordrende, mens fansen blir yngre og yngre.

Britney Spears har fått mye oppmerksomhet rundt sine «boobies», som økte påtakelig i omfang etter at hun havnet i rampelyset. I fjor ble det kjent at hun hadde silikonpupper, men selv benekter hun at hun har forstørret fronten.

<B>NYTT FORSTELL: Christina Aguilera (19).