Kjørte moped i kirken

Som Jesus kom ridende på et esel inn Jerusalem satt Autofil-Larssen på en moped opp kirkegulvet.

(Dagbladet.no): Det var under en konsert i Mandal kirke for noen uker siden at den populære bilmedarbeideren i NRK-programmet Autofil utførte mopedstuntet sitt. Og han angrer ikke, selv om han nå får kritikk fra enkelte.

Sint

Pietisten og forkynneren Hermod Hogganvik er ikke glad for Jan Erik Larssens kirkeopptreden. Han mener Guds hus er blitt en røverhule og karakteriserer NRK-kjendisen som en kristen tullebukk som skaper distanse mellom vanlige mennesker og Gud, skriver VG.

Han mener at Guds folk må vende seg til sin herre og spørre hva som er galt med deres budskap om de ikke når fram til folk. Han mener det er feil å bruke markedsføringsmetoder og gimmick for å trekke folk til kirken.

For liten motor

Larssen selv tar det hele med stor ro og viser til at Jesus på palmesøndag red inn i Jerusalem på et esel. I dag hadde det kanskje vært like aktuelt med en moped eller lignende.

- Hadde jeg kunne snakke på telefon med Jesus og spurt om lov, er jeg sikker på at Jesus hadde svart: Selvfølgelig, men skal du ikke kjøre på en motorsykkel med mer enn 70 kubikk, sier Larsen til VG.

HELT GREIT:</B> Nok en gang klarer Jan Erik Larssen å hisse på seg noen på grunn av et av sine mange autostunt.