Kjøtt og flesque

«Burlesque» klarer å være fullstendig latterlig uten å være det minste irriterende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Hjertegode Ali (Christina Aguilera) sier opp servitørjobben sin på en veikro i Iowa i protest mot den bøllete sjefen, og drar til Los Angeles for å danse og synge på scenen.

En kveld etter nok en skuffende audition kommer Ali forbi en klubb der det står «Burlesque» i rødt lys over døren, og der en jente i push-up-bh står utenfor og justerer utstyret sitt. Dette synes Ali ser så lovende ut at hun går rett inn og ber om å få jobbe der.

Klubbens eier Tess (Cher) synes ikke Christina er verdig å få kroppe seg rundt i paljettbikini og lipsync'e på scenen, men hun kan til nød få servere. Men du skal se det dukker opp et desperat behov for en danser, og da er det kjekt å ha en servitrise på lur.

Campy sjarm Slik begynner historien i «Burlesque». Den er hinsides latterlig, men aldri irriterende. Filmen er full av campy sjarm og Swarowski-glitrende shownumre, og redder seg gjennom talepartiene ved å lasse på med bitchy vittigheter.

Synge- og dansefilmen er regissert av Steven Antin, som er broren til Pussycat Dolls-grunnlegger Robin Antin og som sammen med søsteren stod bak den hysteriske realityserien «The Next Pussycat Doll», der utvalgte ungmøyer kappedes om å bli jentegruppas neste medlem, mens de fulgte Aulie- og Moore-metoden for å føle seg som sterke og selvstendige kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer