<strong>Lytterstorm:</strong> Espen Thoresen ble ny programleder i  «Nitimen» på NRK P1 i fjor høst. Siden den gang har NRK mottatt flere hundre klager på Thoresens programlederstil.  
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Lytterstorm: Espen Thoresen ble ny programleder i «Nitimen» på NRK P1 i fjor høst. Siden den gang har NRK mottatt flere hundre klager på Thoresens programlederstil. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Klagestorm mot «Nitimen»

Lytterne vil slippe å høre på Espen Thoresen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRK P1s flaggskip «Nitimen» har opplevd en storm av sinte tilbakemeldinger fra lytterne, etter at programmet ble endret i fjor høst. Da forsvant den svært populære programlederen Hans-Petter Jacobsen ut, og ble erstattet av Espen Thoresen.

Det har falt lytterne tungt for brystet, skriver Aftenposten i dag.

- Frekk og utidig Avisa har fått tilgang på flere hundre klager som er rettet mot programmet i løp av de siste månedene, og i følge avisa er flertallet av klagene rettet mot Espen Thoresens programlederstil, som lyttere finner både frekk og utidig.

Lytterne reagerer også på at programlederens bruk av banneord.

-Jeg samler ikke på klager, men jeg vet at mange ikke liker min programlederstil, sier Thoresen til Aftenposten, men understreker også at banning ikke skal forekomme.

- Tull og tøys Mange lyttere mener også at «Nitimen» har endret seg til et program preget utelukkende av tull og tøys.

-Nitimen skal være et underholdningsprogram, med humor og satire. Oppdraget er derfor det samme nå som det var for tre år siden. Når programledere skiftes ut, og nye stemmer kommer inn, ligger det i sakens natur at det vil komme reaksjoner, sier Rune Lind, redaksjonssjef i underholdningsavdelingen i NRK, til Aftenposten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer