Klar, ferdig, seee!

Norske barnefamilier kommer til å brenne av minst 150 millioner kroner på Pokémon-fenomenet i år. I går ga norske kjendiser sitt bidrag til pengesuksessen, ved å ta med seg ungene på kinopremieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pokémon-filmen ventes å bli en av påskens store filmer. Førstkommende fredag kommer den på «en kino nær deg». Men et knippe norske kjendiser og vel 800 andre håndplukkede fikk overvære førpremieren på Colosseum kino i Oslo i går ettermiddag. Og samtlige av de voksne kjendisene måtte ha barnas hjelp for å følge med i Pokémon-filmen.

- Jeg må innrømme det. Jeg kan ikke særlig mye om Pokémon, sier «Cæsar»-skuespiller Tom A. Haug til Dagbladet.

I går hadde han med seg barna Sol (6,5) og Andrea (5,5) og sin nye samboer Catrin på kino.

På jakt

- Men jeg har fått med meg at noen monstre er snille, noen er slemme. Det er vel omtrent som på Hotel Cæsar det, gliser Tom A. Haug.

Mari Maurstad var heller ikke helt på hjemmebane da «Pokémon - The Movie» rullet i gang over lerretet. Den kjente skuespilleren satser heller på rypejakt i fjellet, mens barna Scott (11), Aslak (8) og Stinius (5) gjerne jakter på populære Pokémon-spillkort. Og det gjør de ikke alene.

Millionsuksess

Importøren Midgaard distribusjon forventer en norsk omsetning på 50 millioner kroner på spillkort i år. Finn-Eirik Larsen hos Game Boy-importøren Unsaco tror dataspill for 75 millioner kroner forlater deres lager før året er omme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer