Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for action i helga?

Sjekk ut disse gratisspillene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 123spill.no er en tjeneste der du finner over 1600 gratis nettspill innenfor en rekke sjangere. 

Under følger en rekke spill som burde tilfredsstille alle som trenger litt action i helga. Og du finner langt flere på 123spill.no. Kos deg.

Talesworth Arena Death Watch

I dette rollespillet må du kjempe mot en hel haug fiender ved å bruke rett angrep til rett tid. Kjøp evner og utstyr så du lettere kan vinne og stige i levels!

Madness Regent

Sjekk grafikken på dette skytespillet. Bekjemp fiendene, enten det er folk, zombier eller klovnen. Du beveger figuren og våpenet med piltastene, skyt med a-tasten og hopp med s-tasten.

Commando 2

Sidescrollende krigsspill med handling fra det fjerne østen. Velg deg ut passende våpen og utstyr før du starter. Styr med w, a, s og d. Sikt og skyt med musa. Skift våpen med q eller e.

GRATIS: Du finner 1632 gratis nettspill på 123spill.no. God helg.
GRATIS: Du finner 1632 gratis nettspill på 123spill.no. God helg. Vis mer

Warfare 1917

Skyttergravskrig er ingen spøk. Her må dine soldater rykke framover for å kapre fiendens område, men regn med kraftig kamp tilbake. Oppgraderingene kommer godt med!

Storm the house 2

Beskytt huset ditt mot bølge etter bølge av angripere. Du starter med et beskjedent sett skytevåpen, og må oppgradere etterhvert. Sikt og skyt med musa, lad om med space.

Parliament of Blood

Plattformspill. Du skal utforske de mørke kjellerne under The British Museum, og du har i oppdrag å finne fem forsvunne kanoptiske vaser. Unngå damp, fallende stein og vampyrer.

Zombie Hord3

Zombieskyting. Plaff løs mot alt som rører seg, og tjen deg opp penger til ammunisjon og våpenoppgraderinger. Styr med w, a, s og d. Lad våpen med r.The Last Stand 2

Oppfølgeren til zombieskytespillet. På nattestid må du forsøke å holde zombiene borte - på dagtid kan dere forberede dere på nye strabaser neste natt. Dette spillet er ikke for barn.

Viking Quest

Forseggjort vikingspill. Samle sammen bonusgjenstander og bekjemp fiender. Se opp for feller på bakken. Bruk z, x od c for å gjøre ting, og piltastene for å bevege deg.Mercenaries 2: World Nearly in Flames

I dette sidescrollende skytespillet må du forsere en hel haug med fiender mens du beveger deg framover. Masse våpen, granater og eksplosjoner!

Stick Ranger

Stilig strategispill. Du velger deg ut strekmenn av forskjellige typer, og tar dem med ut i kamp. De angriper motstandere automatisk, men du kan selv flytte dem hvor du vil.

Shadez: The Black Operation

I dette sideskrollende strategispillet må du hele tiden sørge for å at du har nok soldater, tanks, helikoptre og bomber til at fiendene ikke får overtaket. Angrep er det beste forsvar!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!