Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for «Avatar» 2 og 3

Regissøren James Cameron vil filme de to oppfølgerne til «Avatar» rett etter hverandre.

PÅ LØPENDE BÅND: «Avatar»-regissøren lover to nye fantasifilmer, og vil spille dem inn rett etter hverandre - men når vet han ikke.
PÅ LØPENDE BÅND: «Avatar»-regissøren lover to nye fantasifilmer, og vil spille dem inn rett etter hverandre - men når vet han ikke. Vis mer

||| Problemet er at han ikke vet når han skal få tid til å begynne med det.

Stjerneregissøren venter nemlig fortsatt på en endelig avtale med 20th Century Fox, sier han til MTV News.

Møtte innfødte Cameron har hentet inspirasjon til «Avatar 2» i Sør-Amerika, dit han har reist og møtt innfødte stammer.

-Jeg har den grove fortellingen klar for nummer 2 og 3, og det er noen endringer jeg har gjort etter det jeg har opplevd de siste månedene.

-Jeg reiste til Amazonas og var sammen med stammer som faktisk lever denne fortellingen i virkeligheten, men det endrer ikke helhetsinntrykket. Jeg har ikke skrevet manuset ennå, sier han til nettstedet MarketSaw.

Ny versjon I mellomtiden er Cameron fullt opptatt med andre «Avatar»-prosjekter.

27. august relanseres eventyrfilmen i en ni minutter lengre versjon, hvor publikum blant annet får se et nytt fantasidyr fra planeten Pandora.

I tillegg skal regissøren gi ut en bok basert på det opprinnelige «Avatar»-manuset, men det er uklart når den kommer ut.

(NTB)

INSPIRERT: Regissør James Cameron er blitt inspirert av indianere i Sør-Amerika. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP
INSPIRERT: Regissør James Cameron er blitt inspirert av indianere i Sør-Amerika. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling