Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for bar

Det første fyllekula er allerede ferdig i TV3-Baren. Men med web-kameraer overalt, er det nytteløst å gjemme bakrusen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag møttes ti ungdommer for å delta i TV3s nye reality-satsing. Samme kveld var det innflytningsfest, men det ble ikke tid til å pleie bakrusen i går. Alt må være klart til Baren åpnes for publikum fredag.

Første episode i den ti uker lange serien ble sendt på TV3 klokka 19 i kveld.

God stemning

- Selve baren er stort sett ferdig, men det gjenstår en del forberedelser. Ungdommene må lære seg hvordan man driver en bar, og det er ikke bare enkelt. For eksempel må de lære lovene om skjenkebevilling skikkelig godt - særlig fordi hele Norge kan følge med hva som skjer, sier informasjonssjef Marianne Melfald i TV3.

I kveld får tv-seerne et første halvtimes langt møte med bar-gjengen som er i full gang.

- Det er en veldig god stemning i Baren. Det er en energisk gjeng mennesker vi har samlet, sier prosjekt-koordinator Håkon Sverdrup i TV3.

Åpner fredag

Klokka 18 åpnet hjemmesida til Baren med live-kamera og annet snacks for de mest ihuga fansen. Foreløpig er det lite som er lagt ut, men TV3 lover at dette vil bli bedre i løpet av dagene som kommer.

De som vil besøke baren selv, må smøre seg med tålmodighet. Dørene åpner ikke før fredag.

- Da blir det stor åpning. På dagtid fram til klokka 20 er det kaffebar. På kveldstid er det alkoholservering, sier informasjonssjef Melfald.

Her er Barens hjemmeside.

OVERVÅKET: Fra nå av blir ungdommene overvåket 24 timer i døgnet.