Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for berg-og-dalbane med bil?

Last ned nye «TrackMania» her - helt gratis!

«TrackMania»-spillene har fått mye ros for sitt vanedannende gameplay. Her kjøres det om kapp på heftige og fantasifulle baner, som ofte minner mer om berg-og-dalbaner enn noe man kan kjøre bil på.

«TrackMania Nations Forever» er oppfølgeren til «TrackMania Nations», som ble lansert i 2006. Som forgjengeren er det helt gratis å laste ned og spille.

Spillet gir oss en kraftig oppdatert versjon av stadionmiljøet fra «Nations». Her får vi blant annet kjøre på grusbaner, og kreative spillere får dessuten mange nye byggeklosser som de kan bruke til å lage nye baner med.

«Nations Forever» kommer også med en solid enspillerdel og 65 helt nye baner, og i tillegg kan «Nations»-spillere se frem til å få leke seg med de mange herlige onlinemulighetene fra «TrackMania United».

Som vanlig fokuseres det nemlig på konkurranse, spillmiljø og kreativitet. Spillet har avanserte rangeringssystemer og en rekke innebygde funksjoner som skal gjøre det lettere for miljøet å komme sammen.

TrackMania Nations Forever er på litt over 500 MB.

• Last ned spillet fra Gamer.no (BitTorrent - anbefales!)

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

POPULÆRT: Det går heftig for seg i den populære bilspillserien «TrackMania». Foto: ASCARON
POPULÆRT: Det går heftig for seg i den populære bilspillserien «TrackMania». Foto: ASCARON Vis mer

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

• Last ned spillet fra Gamer.no (FTP)

Om du eier «TrackMania United» bør du forresten heller laste ned «TrackMania United Forever», en gratis oppdatering til dette omfattende bilspillet. Denne inkluderer alle nyhetene i «Nations Forever», pluss mye mer, og gjør det i tillegg mulig å spille mot eiere av «Nations Forever» i flerspiller.

Mer info om TrackMania-spillene kan du finne på det offisielle nettstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media