Klar for bisarre, japanske rytmer?

Men «Rhythm Paradise» kunne vært enda rarere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| DET ER IKKE så utrolig mye å si om konseptet i «Rhytm Paradise». Det er på mange måter en krysning av en metronom og en samling minispill som du hurtig går gjennom - du skal rett og slett gjøre noe så enkelt som å holde takten!

Dette gjøres i form av å trykke på skjermen eller å flikke stylusen fremover for å for eksempel passe på at din jazzdansende hulafrosk svinger på rompa til rett tid, at en gruppe aper drar av en trampeklapp til musikkidolet sitt eller at du kapper opp bildekk i takt med musikken. Jepp!

DU SKJØNNER VEL allerede at mye av sjarmen i spillet ligger i at det for det meste er rablende sprøtt.

Det er i det hele tatt mange paralleller til «Wario Ware»-spillene, men der «WW» peiser på med hundrevis av sekundlange mikrospill, er det langt mer gjennomtenkte småspill her. De varer i opp til et par minutter hver, og har alle en modus der du kan øve deg først.

Men der «Wario Ware» tar galskapen til det ytterste føler jeg at «Rhythm Paradise» også kunne vært tjent med å være enda sprøere i designet. Det er mye å le av allerede, men det skader liksom ikke å dra den enda et hakk ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.