Klar for bisarre, japanske rytmer?

Men «Rhythm Paradise» kunne vært enda rarere.

||| DET ER IKKE så utrolig mye å si om konseptet i «Rhytm Paradise». Det er på mange måter en krysning av en metronom og en samling minispill som du hurtig går gjennom - du skal rett og slett gjøre noe så enkelt som å holde takten!

Dette gjøres i form av å trykke på skjermen eller å flikke stylusen fremover for å for eksempel passe på at din jazzdansende hulafrosk svinger på rompa til rett tid, at en gruppe aper drar av en trampeklapp til musikkidolet sitt eller at du kapper opp bildekk i takt med musikken. Jepp!

DU SKJØNNER VEL allerede at mye av sjarmen i spillet ligger i at det for det meste er rablende sprøtt.

Det er i det hele tatt mange paralleller til «Wario Ware»-spillene, men der «WW» peiser på med hundrevis av sekundlange mikrospill, er det langt mer gjennomtenkte småspill her. De varer i opp til et par minutter hver, og har alle en modus der du kan øve deg først.

Men der «Wario Ware» tar galskapen til det ytterste føler jeg at «Rhythm Paradise» også kunne vært tjent med å være enda sprøere i designet. Det er mye å le av allerede, men det skader liksom ikke å dra den enda et hakk ut.

DET ER MANGE artige småspill å finne, men høydepunktene i spillet er de forskjellige remix-banene som kommer etter fire av disse småspillene.

Her får du små biter av de du allerede har fullført kastet på deg i voldsom fart, igjen ikke ulikt de tidligere nevnte «Wario Ware-spillene. Disse byr også på en skikkelig utfordring, og det liker vi!

Spesielt et der man skal holde takten til en melodi, men så på kommando skifte over til mot-takten, er en personlig favoritt.

DESSVERRE ER DET over litt for kjapt, og jeg tror at litt mer innhold ville gjort susen.

1

Slik spillet er nå har du bare et par håndfuller forskjellige småspill med to vanskelighetsgrader, og det blir kanskje litt snevert når man skal ut med full pris for spillet.

De forskjellige smålekene du kan låse opp gjennom å spille godt er også tidvis håpløse. Virkelig, Nintendo? Jeg har låst opp en telefon? Jeg har unlocket et businesskort jeg kan skyve rundt på skjermen?!

Heldigvis får du også låst opp andre ting med mer substans som gjør at det verdt å investere i å få gull på alle banene, men det meste virker som fyllmasse.

ALTSÅ, HAR DU knapt rytme i kroppen til å greie strabasene med å knipse takten til «Bæ bæ lille lam», trenger du ikke å gløtte på dette spillet engang.

Men dersom du er over gjennomsnittlig glad i litt halvmerkelig japansk særhet er det for all del verdt å vurdere «Rhythm Paradise».

FOR NÅR ALT kommer til alt, er det et spill det er utrolig underholdende og veldig lett å bare plukke opp for å spille et par minutter, enten det er på bussen eller mens du minelegger porselensinnsjøen.

Bare husk å bruke et headset - det gjør opplevelsen hakket bedre!

Klar for bisarre, japanske rytmer?