Klar for Hollywood

Den 9. oktober har Sissel verdenspremiere «live» på musikken til filmsuksessen «Titanic». Det skjer med gigantisk konsert i legendariske Hollywood Bowl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kommende mandag kommer en ny plate med musikk fra filmen. Den første plata har solgt i eventyrlige 25 millioner eksemplarer. Det gjør det til verdens mestselgende soundtrack noensinne - og ikke noe filmusikkalbum har noen gang solgt så mye så raskt. I hele 16 uker lå plata på førsteplass på den prestisjetunge Billboard-lista. Bare i Norge har 119000 plater blitt solgt av det første soundtracket til filmen «Titanic».

Turné?

- Dette ble en atskillig større suksess enn hva noen hadde spådd på forhånd. Også for Sissel har det medført så mye mer enn hva vi hadde regnet med, sa Sissels manager, Arne Svare, til Dagbladet i forrige uke.

Den 9. og 10. oktober i Hollywood Bowl i California er det klart for «Back to Titanic Live in Concert». Sammen med Sissel vil den irsk-amerikanske Eileen Ivers, kjent fra «Riverdance», samt et orkester bestående av 84 musikere framføre sceneversjonen av dramaet på havet. Peter Gelb, president i Sony Classic, lover et spektakulært show med en mengde effekter fra den eventyrlige suksessen - både på lerret og plate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer