Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for høstflørt

«Ungkarskvinnen» Janniche Adolfsen (26) er klar for å gå på date igjen.

I gårsdagens episode på TVNorge ble det Marius Heyerdahl (26) fra Oslo hun ga sin aller siste røde rose. I ettertid har de også truffet hverandre en del for å finne ut om det kunne bli et kjærlighetsforhold, men forsøket ble av det kortvarige slaget.

-  Vi var veldig mye sammen etter at filminnspillingen var ferdig, og jeg ble egentlig ganske betatt av ham. Men da han forandret mening etter å ha møtt en gammel flamme, ble vi enige om å gjøre hver vår greie. Nå har vi bare vennskapelig og sporadisk kontakt på sms, sier Adolfsen.

Lei av roser

Under innspillingen var den norske ungkarskvinnen på date med hele 36 skandinaviske menn i løpet av mai og juni måned.

Det var ifølge henne selv i meste laget, men etter å ha pleiet familie, venner og studier på medielinjen på Rena er hun igjen klar for en date:

-  Nå som jeg har fått det hele på avstand, og slipper å holde noe hemmelig, er jeg klar for en date, jeg. Men da håper jeg det blir noe helt enkelt, som for eksempel en fin høsttur med medbrakt kakao. Jeg er lei av roser og sjampanje, for å si det sånn.

Mer målrettet

26-åringen tar det ikke så tungt at hun ikke klarte å få sterkere følelser for noen i løpet av innspillingen, til tross for at hun i begynnelsen var veldig innstilt på å bli forelsket i en av kandidatene.

-  Først tenkte jeg at jeg måtte finne noen å forelske meg i, men det funket dårlig. Jeg innså ganske raskt at det ikke var helt meg å gå fra date til date, og kysse flere personer på kort tid. Det gjorde det svært vanskelig å åpne opp for de rette følelsene med en slik setting, sier hun. Selv om hun ikke fant drømmemannen, mener hun å ha lært mye om seg selv underveis.

-  Jeg er blitt langt tryggere på meg selv, og mer målrettet, og jeg vet utvilsomt mer om hva jeg vil ha i et framtidig forhold, sier Adolfsen.

VIL PÅ DATE IGJEN: Janniche Adolfsen har tatt det svært rolig på mannefronten i høst, men er nå klar for å treffe menn igjen etter at det ikke ble noe lykketreff i «Ungkarskvinnen» på TVNorge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media