Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klar for litt taiwansk ekstrem-metal?

Låter som Cradle of Filth med eksotisk krydder.

METAL MED SØDMEFYLTE FIOLINER: Chthonic fra Taiwan går for den store metallyden.
METAL MED SØDMEFYLTE FIOLINER: Chthonic fra Taiwan går for den store metallyden. Vis mer

||| ALBUM: Ekstremmetal fra Taiwan er ikke daglig kost. Noen må like fullt gå i bresjen, og Chthonic har gode forutsetninger for å slå både et og to velrettede slag for saken.

Basisen i musikken deres er velkjent, men garnityren er av den mer eksotiske sorten. Her finner man nemlig sødmefylte fioliner som gråter etter alle orientens kunster og regler.

Skal man trekke paralleller til vestlige artister, er Cradle of Filth et habilt sammenligningsgrunnlag.

Vokalisten er ikke helt på det samme heliumsnivået som Dani Filth og grunntanken i riffingen har mer til felles med moderne amerikansk metaltradisjon enn de fleste samtidige black metal-band.

«Mirror of Retribution»

Chthonic

4 1 6
Plateselskap:

Spinefarm/Universal

Se alle anmeldelser

Det er uansett en effektiv kombo, og «Mirror of Retribution» låter svært og passe dramatisk, selv om den ikke hadde hatt vondt av et par basisvarer til for å spe ut den repeterende følelsen som etter hvert melder seg.

Klar for litt taiwansk ekstrem-metal?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling