Klar for mer zombieslakting?

«Dead Rising 2» er på vei.

(Dagbladet.no): Etter at en mystisk video dukket opp på nettet har ryktene det siste døgnet svirret om at en oppfølger til zombiespillet «Dead Rising» er på vei.

I dag tok spillutvikler Capcom bladet fra munnen, og offentliggjorde at de faktisk er i god gang med utviklingen av spillet, som skal slippes på Xbox 360, PlayStation 3 og pc.

I «Dead Rising 2» tas vi ifølge pressemeldingen med til gamblerparadiset Fortune City, der titusener av zombier venter på deg. I byen er det ikke bare zombier, men også flust med gjenstander du kan bruke til å slakte dem med, i god tradisjon fra det svært brutale førstespillet.

Handlingen finner sted flere år etter den første zombieinvasjonen i Willamette, der zombieviruset dessverre ikke ble utslettet for godt. Viruset har spredt seg gjennom store deler av USA, og i «Dead Rising 2» henger trusselen om stadig flere steder trues av zombieangrep.

Det er ikke kjent når spillet er planlagt utgitt. I slutten av februar slippes forøvrig Wii-versjonen «Dead Rising: Chop till You Drop», en nedstrippet versjon av Xbox 360-spillet fra i 2006.