Netflix Jakob Oftebro

Klar for ny Netflix-film

Jakob Oftebro inn i stjernespekket film.

SE TRAILER: Jakob Oftebro spiller en av hovedrollene i filmen «Den største forbrytelsen», som skildrer jødeforfølgelsen i Norge. Nå er han klar for en den nye Netflix-filmen Svart Krabbe. Video: Nordisk Film Norge Vis mer
Publisert

I dag avslører Netflix at Jakob Oftebro er hentet til den stjernespekkede svenske filmen Svart Krabbe.

Før jul ble det kjent at Hollywood-stjerna, svenske Noomi Rapace spiller hovedrollen.

Aliette Opheim, som har spilt i Thicker Than Water, Kalifat og den kommende Netflix-serien Katla, og David Dencik spiller også i filmen.

Svart krabbe

- Jeg er veldig glad og stolt over at denne sterke rollebesetningen skal gi liv til denne filmen, og dens karakterer - at disse drevne skuespillerne, med deres øyne, stemmer, ansikter og kropper, skal dra oss gjennom historien, sier regissør Adam Berg i en pressemelding.

Svart Krabbe er ifølge Netflix, en skandinavisk actionthriller i en postapokalyptisk verden som er revet fra hverandre av klimaendringer og krig.

Filmen er basert på romanen «Svart Krabba» av Jerker Virdborg, og vil lanseres globalt på Netflix i 2022.

Store roller

Jakob Oftebro har gjort en lang rekke store roller, og var sist aktuell med «Den største forbrytelsen». En film om holocaust, men også en film om nordmenn. Hvordan hverdagslige holdninger og samtaler kan bidra til kollektiv dehumanisering og i ytterste konsekvens legger til rette for folkemord.

I et intervju med Dagbladet i jula, vedgikk han at 2020 har vært et tungt år, til tross for enkelte lyspunkt.

- Det har vært et lorteår. Skikkelig dritt. Det eneste fine er at jeg har fått masse tid med datteren min og familien, sier Oftebro, som er klar for mer «Hamilton»-innspilling og dermed må belage seg på tid i karantene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer