Klar for ny og tøffere Robinson

TV3 tar opp kampen mot Big Brother, og lover en tøffere utgave av «Robinson». Trebarnsmoren Hege Stuen (35) er klar.

- Dette blir en tøffere utgave av Robinson, lover TV3s programsjef Jan Arild Slinning. Han betegner oppslutningen om Big Brother som en overraskelse for hele tv-bransjen, men tror fortsatt det er plass for Robinson.

- Originalen er best.

I år er konkurransen flyttet til en øy med flere ville dyr. Deltagerne vil også få mindre mat, mindre ferdig utstyr, og konkurransene vil bli endret.

- Det bli bli endringer i hver episode, lover Slinning.

Han vil ikke bekrefte at finalen skal kjøres på direkten, for å unngå lekkasjer, og blir kryptisk når han snakker om muligheter for økt seeredeltagelse ala Big Brother og Baren.

- Vi får se, sier han.

- Møkkapremie

Men premien er fortsatt den samme - 250 000, en fjerdedel av Baren og Big Brother. Det synes ikke deltager Hege Stuen (35) er noe særlig å rope hurra for.

FRYKTER SULTEN: I år blir det mindre mat i Robinson. Det vet ikke deltager Hege Stuen (35), her klar til matauk under vann. Hennes største frykt er å måtte gå sulten. Foto: BJØRN K. BORE.
FRYKTER SULTEN: I år blir det mindre mat i Robinson. Det vet ikke deltager Hege Stuen (35), her klar til matauk under vann. Hennes største frykt er å måtte gå sulten. Foto: BJØRN K. BORE. Vis mer

- Det er en skikkelig møkkapremie. Det er konkurranseaspektet og opplevelsene som lokker, premien er ikke noe incitament, sier hun til Dagbladet.no.

Den matnyttige trebarnsmoren har valgt å ta med dykkermaske og snorkel for å sikre matforsyningen.

- Jeg vil se an de andre deltagerne før jeg legger strategien, sier den målbevisste grafiske designeren.

Skal barna få lov til å se mamma på TV?

- Jada, Robinson er ikke som Big Brother. Dette er et familieprogram.

Robinson-deltagerne dro fra Gardermoen i kveld. I september begynner sendingene på TV3.

FRYKTER SULTEN: I år blir det mindre mat i Robinson. Det vet ikke deltager Hege Stuen (35), her klar til matauk under vann. Hennes største frykt er å måtte gå sulten. Foto: BJØRN K. BORE.