Klar hjemmeseier!

Publikum var allerede i gang med bølgen da den første a-ha-låta, «Afternoon High», strømmet ut av lydanlegget på Ullevaal Stadion ved ni-tida i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det virket for øvrig som om noen hadde byttet ut anlegget på landskamparenaen siden de foregående konsertene, som var plaget av dårlig lyd.

Scenen var prydet med en fargerik og lekker lysdekor signert Magne Furuholmen, den mest taleføre artisten på scenen denne junikvelden. Stemningen steg ytterligere med Harket/Furuholmen-låta «You Wanted More», som er et av høydepunktene på det nyeste albumet «Lifelines». Den gikk direkte over i årets store hit, «Forever Not Yours».

Ingen parodi

Med to gode og relativt ferske album bak seg unngår våre nasjonale helter å bli en parodi på seg selv, som de fleste andre 80-talls comebackband. Dessuten holder a-ha seg fysisk sett atskillig bedre enn la oss si Modern Talking. Heller ikke Mortens stemmeprakt har forfalt med åra, snarere tvert imot. De lange vakre tonene på Waaktaar-låta «Time And Again» er det ikke mange vokalister som gjør etter ham.

Allsang

Det er fantastisk moro å oppleve det trøkket publikum presterer på enkelte låter, vi har tross alt hatt femten år på å lære oss en del av tekstene. Dersom «Stay On These Roads» i det hele tatt kan bli noe vakrere, klarte Anneli Drecker å bidra sterkt til det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer