Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klare for fjortisshow

Boybandene Westlife og A1 og de norske suksessjentene M2M er de første artistene som er klare for årets fjortisshow - HitAwards på TV2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Irske Westlife gleder seg til å komme tilbake til Oslo. De søte guttene spilte også på forrige HitAwards, foran tusenvis av hylende jenter.

- Westlife var superfornøyde med konserten i fjor. Det var deres første store opptreden, og før konserten var de så nervøse at en av guttene spydde før han gikk på scenen, forteller programleder Gunilla Holm.

Med Westlife, A1 og M2M som trekkplaster frir TV2 til unge mennesker.

Ingen gamliser

- Jeg digger at showet er for ungdom. Vi vil ikke ha gamle artister her, sier Gunilla Holm.

I årets show har programlederen med seg tidligere "Mandagsklubben"-general Thomas Giertsen. TV2 lover et friskere show, med mye Giertsen-humor og kjendiser.

- Gunilla skal være sjef på scenen, mens Thomas lager morsomme artistintervjuer før og under sending. Vi skal pøse på med kjendiser til å dele ut priser og presentere artister, sier Bjarne Laasted jr. i TV2s Informasjonsavdeling.

Suverene Lene

I fjor spilte Lene Marlin, Melanie C, Westlife, Multicyde, Infinity, Ronald Keating og Suede foran over 8000 tilskuere. Lene Marlin ble kveldens store lille dronning med fire priser.

Direktesendte HitAwards er en kåring av de største radiohitsene i året som har gått. Kåringen baserer seg på hit40-lista som er utarbeidet for og presentert i Dagbladet, P4 og på TV2. Hvem gjør en «Lene Marlin» i år?

Billettene til HitAwards lørdag 16.september legges ut for salg i dag.

KOMMER: Irske Westlife fikk sitt norske gjennombrudd under fjorårets HitAwards-show.
KOMMER: Småjenteheltene Christian Ingebrigtsen og A1 lå lenge på listene med singelen "Everytime".
KLAR FOR SIRKUS: Gunilla Holm leder HitAwards for tredje gang, og gleder seg til sirkus, trøkk og fest. Thomas Giertsen skal være morsom.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!