Klarer «Buzz»-skaperne å følge opp suksessen?

Vaklende start for «Blue Toad Murder Files».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||DET ER LETT å like spillserien om Professor Layton og hans mange mystiske møter med tankevekkende nøtter og puslespill.

Selv om historien i spillene er fengende, er det likevel aldri noe tvil om at selve gåtene står i sentrum - gåter som heldigvis stort sett er av det underholdende og hjernevridende slaget.

NÅR «BUZZ»-SKAPERNE i Relentless Software hiver seg på samme hesten med den ferske spillserien «Blue Toad Murder Files», er det lov å ha høye forventninger.

De britiske utviklerne har tidligere vist at de har forståelse for hvordan spill kan gjøres morsomme når de spilles sammen med andre i samme stue, og denne gangen er det altså et mordmysterium de skal få oss til å løse og le av sammen.

Her finner du nikk til både klassisk britisk krim og Monty Python-humor, med det sedvanlige snodige persongalleriet på plass - der alle selvfølgelig har et motiv.

SPILLSERIEN ER AV den typen du ikke finner i vanlige spillbutikker. De forskjellige episodene selges bare på PlayStation Network via PS3-konsollen, og foreløpig er de to første av totalt seks episoder tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer