Klarer de det denne gang, mon tro?

Nokias spillsatsing må rettes på - utsatt til neste år.

Nokias nye N-Gage er ingen egen konsoll (som de tidligere har prøvd seg på), men et program som skal gå hånd i hånd med flere av de nyere Nokia-telefonene.

Spillplattformen skulle egentlig komme i november, men nå må vi inn i det nye året før vi får kikke nærmere på nye N-Gage.

- Vi vet at alle er ivrige etter å begynne med nye N-Gage, og vi er like ivrige etter å få tilbakemeldinger fra dere. Nå jobber vi på overtid for å få dette prosjektet ferdigstilt, sier en Nokia-representant ifølge Eurogamer.

Nå skal programmet gjennomgå ytterligere testing, samt pusses på slik at det blir perfekt når det endelig lanseres. 

- Vi har hatt over 1000 testere i aksjon verden over denne uken, og under denne prosessen ble vi oppmerksomme på ting som vi må rette på. Spillene og tjenesten fungerer fint, men på grunn av disse småtingene kan vi ikke gi ut N-Gage som planlagt, sier Nokia.

Den første versjonen skal etter planen lanseres på Nokia N81 og N81 8 GB, for så å komme på stadig flere modeller.

Den endelige utgivelsesdatoen for N-Gage er fortsatt ukjent.

FORSØKER IGJEN: Nokia brukte store summer på å produsere og markedsføre spillmobilen N-Gage - men fikk ikke publikum på sin side. Nå forsøker de igjen, men denne gang er N-Gage en innholdstjeneste - som egentlig skulle lanseres i disse dager, men nå er utsatt til neste år. Foto: SCANPIX
FORSØKER IGJEN: Nokia brukte store summer på å produsere og markedsføre spillmobilen N-Gage - men fikk ikke publikum på sin side. Nå forsøker de igjen, men denne gang er N-Gage en innholdstjeneste - som egentlig skulle lanseres i disse dager, men nå er utsatt til neste år. Foto: SCANPIX Vis mer
KOMMER NESTE ÅR: Nye N-Gage, som er en spilltjeneste som fungerer på en rekke av Nokias nye og kommende modeller.