Klarer denne serien å ta opp tråden fra «Lost»?

Verdenspremiere på Spielberg-serien «The River» i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter suksessen med «Lost» har flere tv-serier forsøkt å låne formelen med tilsynelatende overnaturlige fenomener som rammer uforutsigbare personligheter i eksotiske rammer. Ikke alle har lykkes.

Sist ut er «The River», som i kveld faktisk har verdenspremiere på MAX, noen timer før USA-premieren på ABC takket være tidsforskjellen (oppdatering: Polen var faktisk 50 minutter tidligere ute enn Norge).

Her har «Paranormal Activity»-skaperne Ores Peli og Michael R. Perry tatt med seg det de har lært av filmteknikker og skumle knep over i tv-formatet, godt backet av produsent Steven Spielberg.

Bare det utgangspunktet er for mange godt nok til å gi serien en sjanse. Og hvor ofte er det egentlig vi kan skryte på oss å ha en verdenspremiere på en stor, amerikansk produksjon i Norge? Bevares, som verden beveger seg framover.

Håndholdt filming Som navnet antyder, er handlingen satt til en elv. Nærmere sagt Boiuna, en myteomspunnet avkrok i Amazonas.

Seks måneder etter at den legendariske naturdokumentarskaperen Emmet Cole forsvant under mystiske omstendigheter, bestemmer kona, sønnen og etterhvert datteren seg for å finne ham etter at elektronisk livstegn brått gir seg til kjenne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer