Klarer disse idiotene å drepe Nord-Koreas statsleder?

Se trailer til komedien «The Interview».

(Filtermagasin.no): - Det er på en måte formelen vi alltid bruker: Vi tar for oss en sjanger, også krydrer vi den med idioter, sier komistjernen Seth Rogen til The Playlist.

Oppskriften har skaffet Rogen og vennene hans mye suksess de siste årene. «Bad Neighbours», som går på kino nå og der Rogen har hovedrollen, har for eksempel rundet 75 000 besøk i Norge, og er en av årets mest sette amerikanske komedier.

Til høsten kommer enda en idiotkomedie. I «The Interview» skal Seth Rogen og bestekompisen James Franco ta livet av Nord-Koreas statsoverhode Kim Jong-un, og nå er første trailer her.

Idiotisk spionthriller - Dette er et forsøk på å lage vår variant av en stor spionthriller. Dette er vår «3 Days of the Condor», bare med idioter, forklarer Rogen til The Playlist.

Han spiller en tv-produsent som skal lage et innslag fra Nord-Korea sammen med en programleder, spilt av James Franco. Begge blir rekruttert av Lizzy Caplan («Masters of Sex») og CIA for å utføre et attentat mot Kim Jong-un.

Et oppdrag de naturligvis er totalt ukvalifisert til å utføre.

For øvrig er jo Kim Jong-un (spilt av Randall Park fra «Veep») en av hovedkarakterene i filmen.

- Jeg er veldig spent på hvordan folk kommer til å reagere på akkurat det grepet, sier Rogen.

Kompisfilmer Som så mange ganger tidligere med Seth Rogens filmer er «The Interview» et eneste stort kompisprosjekt. Hovedrolleinnehaverne Rogen og James Franco har vært bestevenner helt siden de spilte sammen for første gang i tv-klassikeren «Freaks and Geeks» (1999), og har tidligere laget filmer som «Pineapple Express» og «This is the End» sammen.

Manus og regi står Rogen for sammen med Evan Goldberg, og dette er fjerde samarbeid mellom de to barndomsvennene siden de debuterte sammen med manuset til «Superbad» (2007).

Neste prosjekt ut for Rogen og Goldberg er for øvrig «Sausage Party», en Pixar-aktig animasjonsfilm for voksne.

«The Interview» får norgespremiere 28. november.

Denne saken er tidligere publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.