Klarer du å skyte raskere enn din egen skygge?

Lucky Luke tilbake som dataspill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ingen i den ville vesten hadde raskere pistolarm enn Lucky Luke, og snart vil Dalton-brødrene nok en gang skjelve av skrekk når Lucky Luke dukker opp som en helaftens animasjonsfilm i «Go West!» i desember.

Som med de fleste andre filmer som lages om dagen, medfører det også at han dukker opp i spillform - på pc, Nintendo DS og mest spennende: Wii. Forskjellen her er at spillet kommer før filmen.

I spillet «Lucky Luke: Go West!» følger vi handlingen fra tegneseriealbumet «Vogntogene» (som også har vært presentert som tegnefilm før).

Om utviklerne i Atari gjør jobben sin godt nok, vil vi dermed få teste vår egen hurtighet i duellenes hete i de lovede minispillene som inngår i spillet.

- Etter suksessen Infogrames hadde med Lucky Luke-lisensen i fortiden, er vi svært glade for å jobbe med lisenshaverne Lucky Comics og filmprodusent Xilam på spillet, sier Mathias Hautefort i Atari i en pressemelding.

I spillet må Lucky Luke eskortere Dalton-brødrene tvers over kontinentet til New York, der de må stå for retten. De nekter imidlertid å la seg føye, og rømmer for å rane banker og skape generell trøbbel. Dermed må Lucky Luke og hans trofaste hest Jolly Jumper til pers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer