Klarer du ikke vente på mer «Lilyhammer»?

Har USA-premiere i dag. Slik får du sett alle episodene.

PÅ AMERIKANSKE SKJERMER I DAG: I dag har «Lilyhammer» med Steven Van Zandt i hovedrollen USA-premiere på streamingtjenesten Netflix. Med enkle grep kan også du få sett alle disse i dag. Her fra premierefesten i New York før helgen. Foto: AP Photo/Evan Agostini/Scanpix
PÅ AMERIKANSKE SKJERMER I DAG: I dag har «Lilyhammer» med Steven Van Zandt i hovedrollen USA-premiere på streamingtjenesten Netflix. Med enkle grep kan også du få sett alle disse i dag. Her fra premierefesten i New York før helgen. Foto: AP Photo/Evan Agostini/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag har «Lilyhammer» premiere på den amerikanske, nettbaserte streamingtjenesten Netflix.

I motsetning til hvordan serien vises på NRK, med én episode i uken (foreløpig er to vist), kan amerikanere som abonnerer på tjenesten se alle episodene med en gang.

Det innbyr til såkalt binge tv, at man ser mange episoder etter hverandre - et velkjent fenomen for de mange som kjøper tv-seriene sine på dvd.

Det du vil, når du vil «Lilyhammer» er den første tv-serien som flagges som en Netflix Original. Selskapet har vært inne på produksjonssiden, og kaster seg inn i kampen mot tv-selskapene om amerikanernes tid med en tv-serie som ikke går på tv i tradisjonell forstand.

- Ulikt andre store tv-premierer tidligere, debuterer vi med alle åtte episodene av førstesesongen samtidig i dag. Konvensjonell tv-strategi ville vært å strekke ut serien for at du skal vende tilbake hver uke. Vi prøver å gi våre medlemmer det de vil ha; valg og kontroll. Vil du se en episode i uken, kan du det. Vil du se hele sesongen denne uken, kan du også det, skriver Netflix' innholdssjef Ted Sarandos på selskapets blogg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer