Klarer han å overgå Gibsons «Mad Max»?

Tom Hardy vil helst se ut som en våt katt.

FRA «STAR TREK» TIL «MAD MAX»: Tom Hardy, som spilte i «Star Trek», overtar Mad Max-rollen fra Mel Gibson. Foto: STELLA PICTURES
FRA «STAR TREK» TIL «MAD MAX»: Tom Hardy, som spilte i «Star Trek», overtar Mad Max-rollen fra Mel Gibson. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Tom Hardy, som overtar rollen til Mel Gibson når «Mad Max» kommer i fjerde utgave, er på vei til Australia for å begynne å trene til innspillingen.

- Jeg kommer antakelig til å få tre eller fire måneder med kamptrening der ute, syv dager i uken. Alle de grusomme tingene, sier britiske Hardy, som har gått ned 15 kilo allerede, til nettstedet Collider.

I «Mad Max: Fury Road», som lenge har slitt for å bli virkelighet, har han rollen som Max Rockatansky, som lever i en postapokalyptisk verden.

- Det er en nylansering og et nytt besøk til den verdenen. En fullstendig omstrukturering. Jeg sier ikke at vi ikke henter fra den Mad Max du kjenner allerede, men det er en god ny vri på hele hans verden, der vi bruker samme karakteren men oppdaterer ham med 30 år, sier Hardy.

Om hvordan «nye» Mad Max vil se ut, beskriver Tom Hardy det slik:

- Tenk deg en sulten ulv. Eller når du bader en katt. Vet du hvordan det ser ut? Slik skal jeg se ut. Men som en puma. Det er viktig. Dette er en fyr som ikke er helt god.

Det er ikke klart når selve innspillingen vil foregå, men premiere anslås til 2012.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer