FRA «STAR TREK» TIL «MAD MAX»: Tom Hardy, som spilte i «Star Trek», overtar Mad Max-rollen fra Mel Gibson. Foto: STELLA PICTURES
FRA «STAR TREK» TIL «MAD MAX»: Tom Hardy, som spilte i «Star Trek», overtar Mad Max-rollen fra Mel Gibson. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Klarer han å overgå Gibsons «Mad Max»?

Tom Hardy vil helst se ut som en våt katt.

|||Tom Hardy, som overtar rollen til Mel Gibson når «Mad Max» kommer i fjerde utgave, er på vei til Australia for å begynne å trene til innspillingen.

- Jeg kommer antakelig til å få tre eller fire måneder med kamptrening der ute, syv dager i uken. Alle de grusomme tingene, sier britiske Hardy, som har gått ned 15 kilo allerede, til nettstedet Collider.

I «Mad Max: Fury Road», som lenge har slitt for å bli virkelighet, har han rollen som Max Rockatansky, som lever i en postapokalyptisk verden.

- Det er en nylansering og et nytt besøk til den verdenen. En fullstendig omstrukturering. Jeg sier ikke at vi ikke henter fra den Mad Max du kjenner allerede, men det er en god ny vri på hele hans verden, der vi bruker samme karakteren men oppdaterer ham med 30 år, sier Hardy.

Om hvordan «nye» Mad Max vil se ut, beskriver Tom Hardy det slik:

- Tenk deg en sulten ulv. Eller når du bader en katt. Vet du hvordan det ser ut? Slik skal jeg se ut. Men som en puma. Det er viktig. Dette er en fyr som ikke er helt god.

Det er ikke klart når selve innspillingen vil foregå, men premiere anslås til 2012.

Filmens regissør George Miller sto også for de første tre filmene, «Mad Max» (1979), «Mad Max 2: The Road Warrior» (1981) og «Mad Max Beyond Thunderdome» (1985). Senere har han laget «Babe»-film nummer to og «Happy Feet».

(NTB)

ORIGINALEN: Mel Gibson. Foto: AP Photo/Peter Kramer/Scanpix
ORIGINALEN: Mel Gibson. Foto: AP Photo/Peter Kramer/Scanpix Vis mer