Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klarer ikke jobbe én dag mer med broren

Noel Gallagher slutter i Oasis. Broren Liam får skylda.

SLUTTER: Noel Gallagher har gått lei av broren, Liam. Foto: AP Photo/Chris Pizzello
SLUTTER: Noel Gallagher har gått lei av broren, Liam. Foto: AP Photo/Chris Pizzello Vis mer

(Dagbladet): Oasis-gitarist Noel Gallagher sier han nå slutter i Oasis fordi han «ikke kan jobbe en dag lengre» med sin bror, Liam Gallagher.

Ifølge en redegjørelse fra Gallagher på bandets nettside sier han at han slutter i det britiske popbandet med en blandet følelse av vemod og stor lettelse.

Oasis skulle opprinnelig ha spilt på en festival i Paris i dag, men en melding til folkemassen sa at «som et resultat av en uenighet i bandet, opptrer ikke Oasis».

Gallagher beklager gjennom redegjørelsen overfor alle som hadde kjøpt billetter for bandets resterende bookinger i Frankrike, Italia og Tyskland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling