Klarer pappa Valen å slå sønnens parodier?

- Har ikke vært så flau siden han ferska meg da jeg pissa i klesskapet.

(Dagbladet): Hver mandag inviterer karakteren Asbjørn Brekke norske kjendiser til sitt talkshow «hjemme» i egen stue.

I kveld er komiker Kristian Valen en av de celebre gjestene, og besøket hos Brekke ble en litt flauere opplevelse enn Valen hadde spådd.

Komikeren blir nemlig helt satt ut når han får se en video av sin egen far, Inge Valen, som gjør sin versjon av sønnens mest kjente parodier.

- Smertelig Tidligere «God Morgen Norge»-programleder Nils Gunnar Lie, flyverten Kjartan og Morten Harket er noen av sønnens parodier pappa Valen prøver seg på.

- Jeg ble totalt satt ut. Jeg har ikke vært så flau siden min far tok meg på fersken da jeg var dritfull og pissa i klesskapet på gutterommet. Det var veldig smertelig å se på, men det øker faktisk bare respekten min for den mannen. Han er ikke bare min far, han er også min kompis, sier Valen til Dagbladet.

Komikeren er mektig imponert over at faren, som er tidligere eliteseriespiller for Viking, turte å stille opp.

- At faren min skulle stille opp på noe sånt, hadde jeg aldri trodd. Jeg mener han er verdens morsomste, siden han verken eier humor eller timing, og det har de fanget opp så perfekt på denne videoen, sier han og ler.

- Hva var det pinligste?

- Da han skulle være Morten Harket med «Stay on These Roads». Det var ikke bra. Det var kanskje litt mer jazz enn pop, i alle fall med tanke på timingen. Nå håper jeg på litt mer sympati, siden folk nå kan se hvorfor jeg har blitt som jeg har blitt, sier han og ler.

- Bedre enn meg - Nå blir det vel paroditurné med far og sønn Valen framover?

- Det er faktisk et jævlig bra forslag! sier Valen og skrattler.

- Men når vi har festligheter sammen, så kjører han ofte parodier han også. Han skjønner imidlertid ikke forskjell på å gjøre en parodi og en parodi av en parodi. Han mener at han selv er mye bedre enn meg, og hvis folk ikke ler, så er de ikke intelligente nok, mener han, fortsetter Valen.

Se Inge Valen gjøre sønnens parodier øverst!