Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Klarer ungene å drepe «Toy Story»-lekene?

Se splitter ny trailer for «Toy Story 3».

|||(Dagbladet.no): «When you?re young/ And there?s time/ To forget the past/ You don?t think that you will / But you do», synger Randy Newman i «Losing You» - låta som åpner den splitter nye traileren til «Toy Story 3».

Til sommeren er Woody, Buzz Lightyear og de andre klassiske Pixar-karakterene tilbake, og denne traileren er den første fra filmen så langt.

Rømmer fra barnehagen
Pixar har en lang tradisjon for å framstille barn som egoistiske og uvørne forbrukere av leketøy (eller kjæledyr), og «Toy Story 3» er intet unntak.

I filmen blir lekene ved et uhell plassert i en barnehage, når tidligere eier Andy drar på college.

Barnehagen er imidlertid et rent helvete - et sted der barn herjer med og mishandler lekene, og gjengen bestemmer seg derfor for å rømme.

I den engelske versjonen låner både Tom Hanks og Tim Allen bort stemmene sine på ny, men denne gangen er det Lee Unkrich, og ikke John Lasseter, som har regiansvaret. Unkrich har imidlertid jobbet på begge de to foregående filmene.

Har vunnet fem Oscar
«Toy Story» var den første Pixar-langfilmen (kom på kino i 1995), og dette blir den ellevte filmen fra det berømte animasjonsstudioet.

De to foregående filmene har plukket opp til sammen fem Oscar, blant annet to for beste originalsang.

Norsk premiere blir 27. august til neste år. Regn med at den settes opp i 3D i en rekke saler i Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media