Klart for blodbad på sykehjem i Ås

Her gjør de ferdig «Fritt vilt 2».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Fritt vilt 2» skal opp på kino 10. oktober, og i disse dager legges siste hånd på verket i Åslund sykehjem i Ås.

Den første filmen ble sett av 260 000 nordmenn på kino - til tross for varierende kritikk - og i god grøssertradisjon det jo lages en oppfølger.

Mats Stenberg debuterer som spillefilmregissør her, og Ingrid Bolsø Berdal (Jannicke) er eneste skuespiller som er med videre fra den første filmen.

Hun er imidlertid usikker på om hun vil være med på eventuelle flere oppfølgere.

- Nei, jeg tror nok dette blir den siste. For min del tror jeg nok vi er ferdig for denne gang, sier hun til NTB.

Dagbladet har tidligere presentert de nye skuespillerne i grøsserserien.

Berdals rollefigur Jannicke blir like etter de blodige hendelsene på høyfjellshotellet i den første «Fritt vilt»-filmen brakt ned til et sykehus i en nærliggende bygd. Sykehuset er i ferd med å stenges.

Fridtjov Såheim spiller overlegen Herman, Mats Eldøen er politimannen Sverre, Kim Widfladt spiller den lokale oppsynsmannen Ole, Marthe Sverresdotter Rovik er turnuslegen Camilla, mens Johanna Mørck spiller sykepleieren Audhild.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer